Ademtherapie

AAT – Acupunctuur Ademtherapie

Acupunctuur Ademtherapie (AAT) is een unieke behandelmethode ontwikkelt door Joey Acupuncturist, waarbij acupunctuur, een aangepast ademhalingspatroon en muziek gecombineerd worden om vastzittende energie en emoties in beweging te brengen.

De combinatie van acupunctuur en ademwerk brengt je naar de diepere lagen van je bewustzijn. In deze deze staat van zijn kunnen lichaam & geest aanspraak doen op het zelfhelende vermogen en vindt er herstel plaats. Trauma’s en onderdrukte emoties die in je fysieke, emotionele & energetische lichaam zijn opgeslagen kunnen mogelijk worden aangeraakt om vervolgens te worden geïntegreerd. Het resultaat van een sessie is dat je je vrijer voelt en meer rust, ruimte en helderheid ervaart.

De behandeling: Acupunctuur gecombineerd met Ademwerk

Tijdens een twee uur durende sessie begeleidt Joey je door een diepgaand proces, op reis door jouw lichaam. De sessie begint met een aangepaste acupunctuur behandeling, zodat de energie voorafgaand aan de ademsessie goed door je lijf kan stromen en je gegrond en stevig verankerd aan de ademreis begint. We maken gebruik van de Verbonden Ademhaling waarmee we ruimte creëren voor onderdrukte emoties en gedachtepatronen, om deze vervolgens te integreren. Na de ademsessie wordt je liefdevol begeleidt naar een staat van diepe ontspanning en is er tijd en ruimte voor reflectie.

Wat kan Acupunctuur Ademtherapie mij brengen?

Meer rust en helderheid
Meer vitaliteit en levensenergie
Verlichting van spanning, stress en/of pijnklachten
Integratie en heling van levenservaringen en trauma
Loslaten van oude patronen en beperkende gedachten
Een gevoel van diepe verbondenheid met jezelf en alles dat is (eenheidsbewustzijn)

“Je adem is je directe verbinding met het leven.”

Waarom Acupunctuur en Ademtherapie?

Joey: ‘In mijn praktijk observeer ik dat pijn, ongemak en ziektes veelal fysieke uitwerkingen zijn van onderliggende emoties en een verkeerde informatieoverdracht vanuit het zenuwstelsel (fysieke schade door trauma of ongeluk daargelaten). Acupunctuur en ademtherapie zijn beiden fantastische technieken om tot de kern van de klacht te komen. Daarnaast zijn er veel overeenkomsten tussen de uitwerking van beide therapieën: na een sessie ervaren cliënten meer rust en helderheid, verlichting van klachten en een gevoel van totale ontspanning. Door Acupunctuur & Ademtherapie te integreren versterken ze elkaar waardoor het mogelijk is nóg dieper tot de kern te komen. Ik ben zeer enthousiast over deze methode en nodig je uit om dit zelf te ervaren.’

Review E. Bloem

‘Ik kom regelmatig bij Joey voor een acupunctuur behandeling, voorheen voor de meest uiteenlopende klachten, maar inmiddels meer als vast onderdeel van mijn zelfzorg routine. Ik was daarom ook erg benieuwd naar Joey’s acupunctuur & ademtherapie behandeling en kan dit in één woord samenvatten: Wow. De behandeling voelde als een helende reis opzich, waarbij ik me veilig en gedragen voelde door de zachte, maar krachtige begeleiding van Joey. Na afloop ervaarde ik zoveel meer rust, ruimte en helderheid, echt een aanrader!’

 

Up
d

Welcome to Reina

Step into a true oasis of digital beauty we devised for your new beauty center, resort or spa website.

Monday to Friday Closed
Saturday Closed
Sunday Closed