Behandelingen

Begeleiding Burn-out

Joey heeft mijn fantastisch begeleid in een voor mij moeilijke periode. Door zijn kundige behandeling en warme persoonlijkheid heb ik mij altijd veilig gevoeld. Ik zou hem aan iedereen aanbevelen! Anna N.

Benader klacht via meerdere uitgangspunten

Joey is een warm persoon en een fijne, professionele therapeut. Zijn werkwijze is helder en in meerdere sessies benaderde hij mijn klacht via meerdere uitgangspunten. Dit heeft enorm geholpen voor blijvend herstel van de klacht. Joey is betrokken op zowel fysiek als mentaal niveau. Ik kan iedereen aanraden om een behandeling te boeken bij Joey Acupuncturist. Lizanne N.

Grip krijgen op eigen klachten

Ik kwam uit een sceptisch-wetenschaps-nest maar ben door Joey enorm goed geholpen. Zijn holistische aanpak gaat verder dan naaldjes zetten. Naast dat hij me goed mee kon nemen in de processen van accupunctuur keken we naar voeding en ademhaling. Joey luistert aandachtig en staat met beide benen op de grond. Na 6 sessies was mijn huid veel rustiger heb ik meer grip op de klachten mochten ze terugkomen. Een absolute aanrader! Milan S.

Goed gevoel na de behandeling

Joey creëert zo’n fijne setting waar alles even mag zijn zoals het is. Een veilige plek om te delen. Ook zijn de behandelingen enorm waardevol en ga ik altijd met een goed gevoel en een grote glimlach op m’n gezicht weer naar huis. Ik voel me dankbaar na elke sessie met Joey en kan het iedereen aanraden! Cindy B.

Much more than just a few needles

I went because of tension in my body due to a sprained ankle. Joey has a very gentle and holistic approach. I felt calm and more relaxed after the session, but knew something was stirred inside. The next day I spent a few hours crying and it felt like an amazing release! I had a few good insights as well. Since then I've felt calm and centered. He also told me during the 2nd session that there is no need to do a 3rd session on a short term, which is very honest. Much more than just a few needles, so highly recommended! I will definately be back when I feel off balance again. Sim S.

Knows plenty about life to help

Joey is not only a good friend, but also a quality practitioner. Besides his skill as an acupuncturist he knows plenty about life to help you out in any way. As an acupuncturist I recognise a quality colleague when I see one Jip E. www.jipacupunctuur.nl

Overspannen & fysieke klachten

Wat een fijne en bijzondere ervaring. Ik ben nu voor twee verschillende klachten bij Joey geweest. Toen ik overspannen was geraakt, hielp Joey mij met het loslaten van de enorme bak stress die ik al jaren met mij meedroeg. Het was als een dam die doorgeprikt werd... Alles begon te stromen, los te raken, en ik kon eindelijk gewoon (?) moe worden en rusten. Dat was de eerste en belangrijkste stap om over mijn burnout heen te komen. Mijn tweede ervaring was ook onverwachts mooi: ik kwam met fysieke klachten (pijn en spanning in mijn nek). Joey zette een aantal naalden in mijn linker en rechterbeen (kuit en rond de knie) en de pijn in mijn nek verdween als sneeuw voor de zon. WOW, het lijkt wel magie. Stefan V.

After every session more grounded and physical pain reduces

I am super grateful for the guidance of Joey. He has a super 'soft' energy, which helps to open up and to be receptive for the needles. I fully trust his skills and feel that there is a lot of knowledge. After every session I feel more grounded within myself, and also physical pain reduces. I have found my acupuncturist in Amsterdam. Thank you Julia B.

Snel op je gemak en blij met het resultaat

Veel geprobeerd, niets hielp. Erg blij dat ik bij Joey terechtgekomen ben. Je voelt je al snel op je gemak en ben ontzettend blij met het resultaat. Fijn zijn ook alle tips om de behandeling nog extra te ondersteunen. Nina B.

Heldere uitleg en met veel aandacht

Joey is een ster in het creëren van een veilige en warme ruimte waarin ik mijn verhaal, wensen en verlangens voor de behandeling kan delen. Met veel aandacht en -wanneer je dat wenst- uitleg over de plaatsing vd naalden, kan hij helder uitleggen wat de behandeling behelst. Een cadeau om een sessie van Joey te ontvangen! Sarah M.

Overgangs- en vermoeidheidsklachten

Overgangsklachten en vermoeidheidsklachten waren heftig. Na een aantal sessies bij Joey zijn alle klachten verdwenen. Een fijn persoon met een enorme professionele houding en kennis level. Kim N.

Depressie

Ik zie het als een voorrecht en een groot geluk door Joey behandeld te worden. Al heel lang heb ik last van depressies die regelmatig terugkeren en die niet goed te behandelen zijn. Na een 1e sessie bij Joey voelde ik me echter al veel prettiger en nu ik regelmatig door hem behandeld wordt, voelt het of ik langzaam weer degene word die ik eigenlijk ben en wil zijn. Joey is een kundig acupuncturist met passie voor zijn werk maar bovenal een warme, lieve man die oprecht in je geïnteresseerd is. Tineke R.
Up
d

Welcome to Reina

Step into a true oasis of digital beauty we devised for your new beauty center, resort or spa website.

Monday to Friday Closed
Saturday Closed
Sunday Closed